Atelier
Elly Martin

Specialist in kleur en lijnenspel

Portretten & dieren

Vanaf het moment dat ik bij Kieveen startte, ben ik ook meer in opdracht gaan schilderen. De verbinding met de klanten het eindproduct geeft mij steeds ontzettend veel waarde en betekenis. Ik heb al diverse portretten, huisdieren, verblijfplaatsen en dierbare herinneringen op het doek mogen vastleggen. Gedurende de voortgang van de opdracht hou ik je op de hoogte door je foto’s te sturen via mail of WhatsApp. Zo kan je ingrijpen en aangeven wat je wel of niet mooi vindt.

Kom gerust een bezoek brengen in mijn atelier, dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie of thee de wensen en ideeën mogelijk afstemmen voor een opdracht op een doek.

Portretten

Hoe kijk je naar een geschilderd portret? Kijk je anders naar een portretfoto? Kijk je anders dan in een spiegel? Wanneer ik een portret schilder wil ik graag schilderen wat de persoon uitstraalt. En dat is vaak meer dan je denkt…

Dieren

Om de herinnering en inspiratie van een dier vast te kunnen leggen op het doek is een echte wisselwerking tussen de kunstenaar en de opdrachtgever een vereiste. Het geheel is een intens en dierbaar proces. 

Iets moois gevonden?

Stuur mij een berichtje

Heb je interesse? Bestellen kan via het contactformulier en via WhatsApp. Je kan aangeven wat je wilt hebben en je e-mail achterlaten. Via deze weg kan je betalen en je gegevens invoeren.  Wanneer de bestelling betaald is stuur ik het op en krijg je van mij de track & trace code.